Jocuri cu masini

Pentru ca iti plac masinile avem si noi aici pe jocuriin2.ro o sumedienie de jocuri cu masini pe diverse categorii de la jocuri cu super masini de curse sau de formula 1 la jocuri cu monster truck-uri si tractoare. Orice joc ai alege aici vei gasi locul potrivit pentru ca sa iti testezi abilitatile de sofer si de pilot. Dar nu este simple pentru ca adversarul tau de cele mai multe ori este un prieten sau coleg si care doreste sa piloteze masinile la fel de bine ca tine, dar tocmai asta este interesant in jocurile in 2 ca nu stii niciodata ce urmeaza si cum reactioneaza adversarul tau.

Asadar alege cu grija oponentul si jocul cu masini preferat si incepe aventura online pentru ca asa te vei distra la maxim. Masinutele wheely te asteapta sa calatoresti in lume , avem seria completa de jocuri de condus mici masini de epoca. Wheely te poarta pe mai multe continente si aluturi de micuta masina albastra vei avea de strabatut multe continente si tari de unde ai multe de invatat.

Daca esti pasionat de cursele de masini atunci nu rata jocurile in 2 de pilotat , aici trebuie sa turezi motorul la maxim sa gasesti traiectoria ideala si sa conduci masini de curse spre victorie la viteze super mari deci trebuie sa dovedesti ca esti in stare sa stapnesti aceaste super masini.

Pe masura ce avansezi si incepi sa conduci aceste masinute cat mai bine nu uita ca avem jocuri cu masini pentru toate gusturile si nu trebuie decat sa ai curaj sa le incerci. Cheama prieteni la joc porneste raliul cu ei si sa castige cel mai bun sofer.

Spor la joc.
Time: 0.04 s.