Jocuri cu bile

In categoria de jocuri cu bile sunt multe variante de jocuri cu diverse tipuri de bile: bile zuma, bile colorate, bile Tarzan. Te poti distra cu jocuri de tip: biliard, Zuma  ping-pong . Acesta categorie de jocuri cu bile includ o selectie ampla de jocuri  de  logica si perspicacitate. Poti impusca mingile de pe cer si poti rezolva puzzle-uri diverse.

Dar sa nu uitam si de jocurile de biliard foarte cautate si unde trebuie sa lovesti bilele pentru a le trimite la buzunar. Avem jocuri cu 9 bile sau 8 balls dar si jocuri de snooker. Aici trebuie sa ai talent sa vezi traiectoria bilei si sa nu trimiti bila neagra in buzunar.

Colectie propusa de jocuriin1.ro in categoria de jocuri cu bile ofera multe de niveluri foarte variante si pline de suspans ce includ multe jocuri de logica precum si de testare a memoriei , aducand aventura perfecta pentru tine.

Daca crezi ca poti reusi in aceste jocuri cu bile nu rata jocurile pe care ti le propunem si care sunt foarte interesante si pe care le poti juca gratis pe jocuriin2.ro.

Spor la joc.
Time: 0.04 s.