Jocuri pescuit

Joaca gratis cele mai frumoase jocuri online din categoria - Jocuri in 2. Colectia de jocuri online cu jocurilor in 2 va propune o multitudine de provacari noi in fiecare zi. Jocuri online pentru toate gusturile si jocuri in doi jucatori , multiplayer pentru pasionati de jocuri in doi in echipa.

Jocuri noi

 • Linkuri sponsorizate
 • 5 Friv
 • fun fish
  0 fun fish
 • Linkuri sponsorizate
 • fun fish
  5 Friv
 • fun fish
  0 fun fish

Despre - Jocuri pescuit

Jocurile cu pescuit pentru adevarati pescari care cata marea capturai. In aceste jocuri online pentru pescuit poti pescui din barca sau de pe mal in diverse stiluri de pescuit. In alte jocuri vei descoperi pesti din adancurile marii si a oceanelor, sau poti avea propriul acavariu cu pesti totul este posibil in unul din jocurile cu pescuit oferite. Jocurile se adreseaza atat pescarilor de crap cat si pasionatilor de pescuit la rapitor , biban, crap sau stationar. Avem si jocuri pescuit in 2 jucatori pentru pasionati de jocuri multiplayer sau care doresc sa joace cu prieteni. Daca iti place sa iesi in natura atunci nu ezita sa joci aceste jocuri cu pescuit. Urca in barca si cauta cele mai bune locuri de pescuit unde bacurile de pesti asteapta sa fie prinse.

Jocuri in 2

fun fish

Trebuie sa mananci cat mai multi pesti in timpul cel mai scurt mai exact in 60 de secunde. Acest joc de pescuit este unul contra-cronometru. Jocul se poate juca in 2. Fiecare jucator avand propriele taste iar timpul este identic. Astfel trebuie sa f ...

Linkuri sponsorizate

Jocuri in 2 jucatori

Profita la maxim de cele mai frumoase si palpitante jocuri online. Pe site-ul nostru sunt disponibile toate tipurile de jocuri in 2. Indiferent daca esti un jucator impatimit sau doar unul ocazional in doi totul este mult mai palpitant. Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriin2.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.