Linkuri sponsorizate

Jocuri similare

  • fun fish

Linkuri sponsorizate

  • Linkuri sponsorizate
  • fun fish
    0 fun fish

fun fish - descriere

Joaca - fun fish
Trebuie sa mananci cat mai multi pesti in timpul cel mai scurt mai exact in 60 de secunde. Acest joc de pescuit este unul contra-cronometru. Jocul se poate juca in 2. Fiecare jucator avand propriele taste iar timpul este identic. Astfel trebuie sa fi pe faza si sa mananci cat mai multi pesti. Crezi ca este mai palpitatn acest joc in 2 atunci cheama un prieten si incepe joaca. fun fish printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuriin2.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul fun fish face parte din categoria Jocuri pescuit si cu siguranta o sa va placa. Jocul fun fish este un din categoria: Jocuri pescuit. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri pescuit . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul fun fish a fost jucat de 1037 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe jocuriin2.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

fun fish - instructiuni

Tastele folosite sunt afisate la instructiuni pentru fiecare jucator in cazul jocurlui in 2

fun fish - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.

Jocuri in 2 jucatori

Jocul face parte din categoria Jocuri pescuit Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri pescuit. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri pescuit Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriin2.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.