Linkuri sponsorizate

Rata: 4.23/ (74 voturi) (Voteaza)

Jocuri similare

 • Echipa de lunetisti (Snipper Team)
 • Ultimul sef
 • Razboiul mondial in 2

Linkuri sponsorizate

 • Linkuri sponsorizate
 • Razboiul mondial in 2
  0 Razboiul mondial in 2
 • Ultimul sef
  0 Ultimul sef
 • Echipa de lunetisti (Snipper Team)
  0 Echipa de lunetisti (Snipper Team)

Ultimul sef - descriere

Joaca - Ultimul sef
Iata ca noi provocari am adus pentru tine in categoria de jocuri in 2 cu impuscaturi. In acest joc Friv trebuie sa fii ultimul om care ramane in picioare si sa distrugi tot ce iti iasa in cale. Impusca obiectele si tot ce misca. Arata ca poti supravietui in acest joc de impuscaturi care daca il jocin 2 jucatori ca fi memorabil. Spor la joc Ultimul sef printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuriin2.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Ultimul sef face parte din categoria Jocuri cu impuscaturi si cu siguranta o sa va placa. Jocul Ultimul sef este un din categoria: Jocuri cu impuscaturi. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri cu impuscaturi . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Ultimul sef a fost jucat de 3453 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe jocuriin2.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Ultimul sef - instructiuni

Player 1: A to jump and S to shoot, Player 2: Up Arrow key to jump and Right Arrow key to shoot. P to pause the game.

Ultimul sef - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.

Jocuri in 2 jucatori

Jocul face parte din categoria Jocuri cu impuscaturi Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri cu impuscaturi. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri cu impuscaturi Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriin2.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.