1. Jocuri in 2»
 2. Jocuri cu animale»
 3. Jocuri cu cai»
 4. Curse de cai in 2

Linkuri sponsorizate

Jocuri similare

 • Calaretul fara cap
 • Curse de cai in 2

Linkuri sponsorizate

 • Linkuri sponsorizate
 • Curse de cai in 2
  0 Curse de cai in 2
 • Calaretul fara cap
  0 Calaretul fara cap

Curse de cai in 2 - descriere

Joaca - Curse de cai in 2
In categoria jocurilor cu cai un nou joc de curse cu 2 cai naravasi. Trebuie sa termini cursa , pe parcurs poti face multe cascadorii cu calul tau.Ai grijsa sa sari gardurile si sa nu iti accidentezi calul. Super joc in 2 intre calul tau si calculator. Cursele cu cai sunt deliciul jucatorilor pasionati de jocuri online. NU rata acest joc in 2 cu cai. Curse de cai in 2 printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuriin2.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Curse de cai in 2 face parte din categoria Jocuri cu cai si cu siguranta o sa va placa. Jocul Curse de cai in 2 este un din categoria: Jocuri cu cai. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri cu cai . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Curse de cai in 2 a fost jucat de 6361 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe jocuriin2.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Curse de cai in 2 - instructiuni

Foloseste mouse-ul pentru a manevra calul tau.

Curse de cai in 2 - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.

Jocuri in 2 jucatori

Jocul face parte din categoria Jocuri cu cai Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri cu cai. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri cu cai Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriin2.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.