1. Jocuri in 2»
 2. Jocuri cu animale»
 3. Jocuri cu pisici»
 4. Cat God vs Sun king 2

Linkuri sponsorizate

Rata: 4.20/ (5 voturi) (Voteaza)

Jocuri similare

 • Uimitoarea lume a lui gumball
 • Cat God vs Sun king 2
 • Lupte cu pisici

Linkuri sponsorizate

 • Linkuri sponsorizate
 • Lupte cu pisici
  0 Lupte cu pisici
 • Uimitoarea lume a lui gumball
  0 Uimitoarea lume a lui gumball
 • Cat God vs Sun king 2
  0 Cat God vs Sun king 2

Cat God vs Sun king 2 - descriere

Joaca - Cat God vs Sun king 2
Provocarile in jocurile in 2 online continua , Zeul pisica si regele soarelui au ajuns din nou la razboi in acest joc cu animale. In acest joc de actiune cu pisici , care se poate juca si in 2 jucatori , trebuie sa pornesti la razboi si castigi . Fie ca te joci singur in rolul zeului pisica sau fie ca te joci cu un alt prieten , scopul este acelasi : Sa te aperi si sa iti lovesti cu bile de foc adversarul. Fie ca cel mai bun conducator sa castige ! Joaca jocuri cu actiune in 2 online. Cat God vs Sun king 2 printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuriin2.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Cat God vs Sun king 2 face parte din categoria Jocuri cu pisici si cu siguranta o sa va placa. Jocul Cat God vs Sun king 2 este un din categoria: Jocuri Actiune, Jocuri cu pisici. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri cu pisici . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Cat God vs Sun king 2 a fost jucat de 1512 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe jocuriin2.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Cat God vs Sun king 2 - instructiuni

Foloseste mouse-ul pentru player 1 si tastele sageti si 1,2,3,4 pentru player 2.

Cat God vs Sun king 2 - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.

Jocuri in 2 jucatori

Jocul face parte din categoria Jocuri cu pisici Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri cu pisici. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri cu pisici Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriin2.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.