1. Jocuri in 2»
 2. Jocuri cu animale»
 3. Jocuri cu cai»
 4. Calaretul fara cap

Linkuri sponsorizate

Rata: 2.78/ (9 voturi) (Voteaza)

Jocuri similare

 • Calaretul fara cap
 • Curse de cai in 2

Linkuri sponsorizate

 • Linkuri sponsorizate
 • Curse de cai in 2
  0 Curse de cai in 2
 • Calaretul fara cap
  0 Calaretul fara cap

Calaretul fara cap - descriere

Joaca - Calaretul fara cap
Acest joc de aventura cu cai in 2 te va pune in postura unui personaj negativ. In acest joc vei fi calaretul fara cap care s-a intors din morti pentru razbunare. Urca pe calul tau si porneste pe urma satenilor ca sa ii decapitezi. Daca treci pe langa ei fara sa ii decapitezi, bara rosie de sus se va goli si vei pierde. Succes ! Joaca jocuri in doi cu cai online. Calaretul fara cap printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuriin2.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Calaretul fara cap face parte din categoria Jocuri cu cai si cu siguranta o sa va placa. Jocul Calaretul fara cap este un din categoria: Jocuri cu cai. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri cu cai . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Calaretul fara cap a fost jucat de 1012 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe jocuriin2.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Calaretul fara cap - instructiuni

Foloseste mouse-ul.

Calaretul fara cap - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.

Jocuri in 2 jucatori

Jocul face parte din categoria Jocuri cu cai Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri cu cai. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri cu cai Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriin2.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.